De stalling

​Bij Stalling Verheul kunt u terecht voor het stallen van uw caravan, camper, boot, vouwwagen en/of bagagewagen. Wij bieden u een ruime plaats aan in onze droge, nette, overdekte, afgesloten binnenstalling of op het verharde, afgesloten buitenterrein.

Stalling Verheul is opgericht in 2009 en wordt beheerd door twee broers Bastiaan en Bertjan Verheul, die samen de stalling met veel enthousiasme en passie runnen. Per juli 2018 hebben we naastgelegen Caravanstalling Belia overgenomen; een welkome uitbreiding op onze stalling. Voor bewaking van het terrein maken we gebruik van zichtbare en onzichtbare camera’s. Orde, netheid en klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk.

Ligging

Onze caravanstalling is gelegen aan de Kooijdijk te Westbroek. De stalling is gesitueerd in het Noorderpark en is omgeven door water (wetering) met daaromheen bos. De locatie heeft een gunstige ligging ten opzichte van de Loosdrechtse Plassen, en is goed bereikbaar vanaf de A2, N230 (rondweg Utrecht) en de A27. Onze woonhuizen grenzen direct aan de stalling, wat een extra toezicht op de stalling geeft.